Cześć,
Nie mam dla Was dobrych wieści, mamy problem techniczny do rozwiązania, który może potrwać nawet do 48H.
Proszę o cierpliwość, a w tym czasie zbierajcie siły na event. Będziemy Was informować jak ustalimy więcej szczegółów.
Empire Team
[UWAGA] Awaria!
Re: [UWAGA] Awaria!
Witajcie,
Nie mam dobrych wieści, mamy trochę pecha, ale taki urok rzeczy martwych.
Padły podzespoły w serwerze, na szczęście dysk i wszystkie dane są bezpieczne.
Nie byliśmy przygotowani na taki rozwój wydarzeń, jednak postaram się jak najszybciej wszystko postawić i przywrócić.
W związku z tym, że też pracuję i aktualnie mam sporo na głowie, proszę tylko o cierpliwość i wyrozumiałość.
Myślę, że do końca miesiąca będziecie mogli z powrotem grać na Empire.
Empire Team
Nie mam dobrych wieści, mamy trochę pecha, ale taki urok rzeczy martwych.
Padły podzespoły w serwerze, na szczęście dysk i wszystkie dane są bezpieczne.
Nie byliśmy przygotowani na taki rozwój wydarzeń, jednak postaram się jak najszybciej wszystko postawić i przywrócić.
W związku z tym, że też pracuję i aktualnie mam sporo na głowie, proszę tylko o cierpliwość i wyrozumiałość.
Myślę, że do końca miesiąca będziecie mogli z powrotem grać na Empire.
Empire Team
Update Info.
Aktualnie czekam na podzespoły, aby w najprostszy sposób je wymienić i wyeliminować awarię bez dodatkowego nakładu pracy.
Jeśli to się nie uda, to kupię nowy sprzęt i postawię wszystko od nowa- oczywiście wszystko zostanie przywrócone, ponieważ tak jak napisałem - dane są BEZPIECZNE.
Robię co w mojej mocy, ale mam też dużo innych obowiązków na głowie. Także proszę jeszcze raz o cierpliwość do końca tygodnia.
Aktualnie czekam na podzespoły, aby w najprostszy sposób je wymienić i wyeliminować awarię bez dodatkowego nakładu pracy.
Jeśli to się nie uda, to kupię nowy sprzęt i postawię wszystko od nowa- oczywiście wszystko zostanie przywrócone, ponieważ tak jak napisałem - dane są BEZPIECZNE.
Robię co w mojej mocy, ale mam też dużo innych obowiązków na głowie. Także proszę jeszcze raz o cierpliwość do końca tygodnia.
Udało się przywrócić sprzęt do życia szybciej niż myślałem. Serwer jest Online.
Mam nadzieję, że więcej niespodzianek nie będzie, jednak nie wykluczam przesiadki na inny/lepszy sprzęt w okolicach czerwca.
Mam nadzieję, że więcej niespodzianek nie będzie, jednak nie wykluczam przesiadki na inny/lepszy sprzęt w okolicach czerwca.