Witam,
W związku z tym, że zarówno ja, jak i Ashlar, nie mamy za bardzo czasu na zajmowanie się prowadzeniem strony na facebook'u poszukujemy osoby, która zajęłaby się tym.
Główne zadania należące do takiej osoby:
-wrzucanie zdjęć z gry od różnych graczy
-pisanie ogłoszeń które pojawiają się głównie w loaderze
-odpowiadanie na pytania zainteresowanych stroną (na pytanie na które nie zna odpowiedzi zawsze może się zwrócić do mnie lub Ashlara)
Zainteresowane osoby proszę o kontakt PW.
Re: Facebook
Ponawiam ogłoszenie - wszystkie informacje znajdują się w poście powyżej 
Dodam tylko, że wymagam profesjonalizmu - w zamian za dobrą pomoc oferuję jakieś gifty w grze: talismany,inty,pc,etc - do dogadania się.
Zgłoszenia przyjmuję do 20.11.15 - potem kogoś wybiorę.

Dodam tylko, że wymagam profesjonalizmu - w zamian za dobrą pomoc oferuję jakieś gifty w grze: talismany,inty,pc,etc - do dogadania się.
Zgłoszenia przyjmuję do 20.11.15 - potem kogoś wybiorę.
Ostatnio zmieniony ndz lis 15, 2015 9:03 pm przez Oxis, łącznie zmieniany 1 raz.
W weekend postaram się porozmawiać z każdą osobą, która się zgłosiła.
Następnie podejmę decyzję.
Następnie podejmę decyzję.
Dziękuję wszystkim za zgłoszenia - szczerze mówiąc myślałem, że jak zgłosi się jedna osoba to będzie super, a okazało się, że jest dobrych kilka. 
Póki co wybrałem jedną osobę spośród wszystkich kandydatów.
Zobaczymy jak będzie sobie radziła - trzymam kciuki.
W najgorszym wypadku będę odzywał się do pozostałych chętnych kandydatów.
Osoba odpowiedzialna za fanpage zostałą już o tym poinformowana, więc reszcie kandydatom póki co dziękuję jeszcze raz.

Póki co wybrałem jedną osobę spośród wszystkich kandydatów.
Zobaczymy jak będzie sobie radziła - trzymam kciuki.
W najgorszym wypadku będę odzywał się do pozostałych chętnych kandydatów.
Osoba odpowiedzialna za fanpage zostałą już o tym poinformowana, więc reszcie kandydatom póki co dziękuję jeszcze raz.